woensdag 30 november 2011

Ruischerberg blijft toch Ruischerbrug

Degenen die van plan hun wintersportvakantie door te brengen op de pistes in Ruischerbrug (zie mijn eerdere blog) moet ik teleurstellen.
Wat een simpel mailtje richting onze overheid zoal kan opleveren, blijkt maar weer eens. Gisteren 28 november jl. werd, gezamenlijk met een excuus vanwege de late beantwoording, het volgende bericht ontvangen. De afdeling "Verkeer en Vervoer", vallende onder "Ruimtelijke Ordening en Economische Zaken", en vermoedelijk vele anderen hebben na uitgebreid onderzoek geconstateerd, dat de aangelegde verkeersdrempel enige "meters" te hoog is uitgevoerd. Waarom deze logische controle niet bij oplevering is gebeurd, is mij overigens een raadsel. Onze belastingcenten verdienen het toch om zorgvuldig te worden uitgegeven, dacht ik altijd.

Dat betekent het volgende. De zwarte piste zal binnenkort weer worden aangepast en de wintersportliefhebbers moeten hun heil elders zoeken. De opdracht tot aanpassing is inmiddels de deur uitgegaan. Voor de dagelijkse forens komt er dus binnenkort mogelijk een einde aan deze lijdensweg. Toch eerst maar even afwachten voordat tot algehele juichstemming kan worden overgegaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dramatisch Omlandia 1 door Holwierde van de mat geblazen

'Opvreten'  Zaterdag 20 april. De opwarming van de aarde lijkt ten einde, want het is de zoveelste buiïge en frisse aprildag. Sneeuw...