donderdag 11 oktober 2012

Omlandia C1 - Veendam 1894 C1 - nog eens

 'GEEF KINDEREN HUN SPEL TERUG'

Het motto van de SIRE-campagne sinds september 2011.
Langs de lijn
 Op mijn stukje van afgelopen zaterdag volgden twee, anonieme reacties. Plaatsing volgt dan niet. Wel kon er uit opgemaakt worden, dat er tijdens deze wedstrijd kennelijk door het publiek opmerkingen zijn gemaakt waar anderen en spelers zich aan gestoord hebben. Volgens de anonieme schrijver / schrijfster was het motto van de campagne, en ook overgenomen door de KNVB, afgelopen zaterdag soms ver te zoeken.

 Deze campagne is bestemd voor ouders, fans en toeschouwers van onze jeugd langs de lijn. Via deze link kunt u de reden lezen: http://www.sire.nl/nieuws/2011/09/08/niewsitem12_spelterug/

Het is vooral uw kind of het zijn onze kinderen die zich storen en soms zelfs bang worden van agressie in woord en gebaar van al te fanatieke ouders langs de lijn van welke partij dan ook.

Beheers u, vertrouw op de juiste beslissing van de scheidsrechter, accepteer een in uw ogen onjuiste beslissing van de scheidsrechter en blijf altijd sportief.

En nogmaals ..... voor uw kind dus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dramatisch Omlandia 1 door Holwierde van de mat geblazen

'Opvreten'  Zaterdag 20 april. De opwarming van de aarde lijkt ten einde, want het is de zoveelste buiïge en frisse aprildag. Sneeuw...