vrijdag 24 februari 2012

Blogs in regio Ten Boer

Natuurlijk is het leuk als iedereen eens kennis kan maken met blogs of websites in onze nabije omgeving. Een mooie taak voor mij om ze op te sporen en de pareltjes er onder met u te delen.

http://www.natuuringoldenraand.nl/apps/blog

Dit is de blog van Krijn Dijkema uit Garrelsweer. Fotograaf, meteo- en natuurliefhebber en dezelfde initialen en geboortegrond als uw blogger. Dan moet het al bijna iets bijzonders zijn, denk ik dan, maar oordeel zelf.  Werp een blik op zijn website en u zult verbaasd zijn over de wonderschone Groningse natuur en literaire beschrijvingen.

"In mijn tuin"


http://mimi-inmijntuin.blogspot.com/ is de blog van Mimi Prins, bekend van haar rubriek in BuurContact en de vrouw van Albert. (Zie link hiernaast met een mooie schaakblog).
 Op haar site (waar ken ik die achtergrond toch van?) vindt u vele interessante wetenswaardigheden en tips over de tuin en natuur.

Ten Boerster activiteiten:


 http://www.dorpsbelangentenboer.nl Alles over toekomstige en voorbije activiteiten in ons dorp. Een onmisbare organisatie, die zich met hart en ziel inzet om uw dorp levendig en actief te houden.

Sportrecreade Ten Boer

Al ruim 40 jaar lang de organisatie achter vele sportieve activiteiten in de zomermaanden. De website met de agenda van 2012 en (foto-) verslagen en uitslagen vindt u op http://sportrecreadetenboer.nl/

Het zou leuk zijn nog meer links van interessante sites in Ten Boer hieraan toe te voegen. Laat me het weten als u een vindt. Bovenstaande site zijn inmiddels aan de "links" aan uw rechterzijde toegevoegd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dramatisch Omlandia 1 door Holwierde van de mat geblazen

'Opvreten'  Zaterdag 20 april. De opwarming van de aarde lijkt ten einde, want het is de zoveelste buiïge en frisse aprildag. Sneeuw...