zondag 12 januari 2014

Ik heb het niet gedaan

Klaas D. (uw blogger)

Zo zie je maar weer hoe snel roem kan vergaan. Een hier en daar gewijzigd bericht uit de recente media.

Klaas D. blijft (voorlopig) clubheld

De grootste clubicoon van voetbalclub X zit vast op verdenking van fraude. De directie van de club ziet na de arrestatie van Klaas D. vooralsnog geen reden om de clubheld te onttronen.




Feitelijk is er nog niets bewezen. Klaas is nog steeds verdacht. Daarom vinden wij niet dat we nu moeten handelen. Het is ook niet zo dat we nu al besloten hebben om het opvangnet een andere naam te geven als hij veroordeeld wordt. Als het proces erom vraagt, zullen wij dat weer met onze supporters bespreken.
Algemeen directeur 
Klaas D. werd maandag met zijn echtgenote gearresteerd na sterke aanwijzingen dat het echtpaar in hun zorginstelling gesjoemeld zou hebben met de persoonsgebonden budgetten van hun cliënten.

Het voorarrest was voor een deel van de plaatselijke aanhang reden om een bezoek aan het stadion en de achternaam van het clubicoon op de naar hem vernoemde opvangnet-Zuid af te plakken. 'Dat hebben we er gisteren weer afgehaald', zegt algemeen directeur Wiba . 'Deze groep heeft een statement willen maken. Daar zijn we niet doof voor.'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dramatisch Omlandia 1 door Holwierde van de mat geblazen

'Opvreten'  Zaterdag 20 april. De opwarming van de aarde lijkt ten einde, want het is de zoveelste buiïge en frisse aprildag. Sneeuw...