dinsdag 11 juni 2013

Blogs in Ten Boer

Waar zijn de Ten Boerster bloggers te vinden?

Vanzelfsprekend ben ik niet de enige blogger in Ten Boer. Hoe kom je nu te weten waar, wat en wie er nog meer schrijven in Ten Boer en omgeving. Behalve via de 'links' hiernaast kun je op simpele wijze ook willekeurige andere bloggers gemakkelijk vinden, hetgeen ik sinds kort ook zelf pas heb achterhaald.


Andere bloggers vindt u als volgt. Ga naar het bloggersprofiel en klik onder de gegeven informatie 'Ten Boer' aan. Automatisch worden de diverse blogs in beeld gebracht. Nog niet alle, want niet iedereen vermeld de woonplaats direct bij zijn profiel.  Maar waarom bijvoorbeeld Albert Prins met zijn schaakblog niet in mijn lijst te zien is, is mij wel weer een raadsel.

Verrassend

Bekende en niet zo bekende Ten Boersters tonen soms op verrassende wijze hun schrijfsels, interesses en andere, soms alledaagse, gebeurtenissen.
Een leuke ontdekkingsreis voor de internetbezoeker en wilt u in een groter gebied rondsnuffelen dan klikt u toch gewoon op Groningen, Nederland en de rest van de wereld.







Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dramatisch Omlandia 1 door Holwierde van de mat geblazen

'Opvreten'  Zaterdag 20 april. De opwarming van de aarde lijkt ten einde, want het is de zoveelste buiïge en frisse aprildag. Sneeuw...